Medlemsklubben darling-s.se


Så handlar du på Darling S - underklädesbutiken på nätet

1. Shoppingturen

- Surfa runt bland alla våra produkter.
- Använd sök-funktionen för att hitta just det Du vill ha.
- Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att vara först med att få reda på nyheter och erbjudanden!

2. Lägg varan i Varukorgen

När du har klickat på en produkt och bestämt dig för att Du vill klicka hem den klickar du på ”Lägg i shoppingbag”. Glöm inte att välja storlek. Nu ska varan ha dykt upp i övre höger hörn.

3. Shoppingbagen

När som helst under din shoppingtur kan du enkelt och smidigt kontrollera innehållet i din shoppingbag genom att klicka på den. Du kan även ändra antal och plocka bort något om du skulle ändra dig. När du känner dig nöjd med dagens shopping klickar du på ”Gå till kassan” och kommer då till vår betalningssida.

4. Välkommen till kassan

Nu är du i kassan! Med bara några enkla klick kan du hör avsluta din shopping. Börja med att kontrollera att allting ser ut som det ska. Du kan fortfarande ändra innehållet genom att gå tillbaka till Shoppingbagen. Här fyller du även i dina uppgifter så vi vet var vi ska skicka dina varor. För att kunna fullfölja detta måste du vara inloggad och är du inte medlem så trycker du på ”Registrera dig”. Hur enkelt som helst!

5. Slutför beställningen

Kontrollera nu att alla uppgifter är korrekta och välj sedan det betalningssätt som passar dig bäst. Du kan läsa mer om våra olika betalningssätt under ”Köpvillkor”. Avsluta sedan genom att klicka på ”Beställ”.

6. Färdig!

Nu är din shoppingtur hos Darling S klar för den här gången. Det enda som återstår är din orderbekräftelse som vi skickar till dig via mail och om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst, kundtjanst@darling-s.se.
 
PS. Du har väl inte glömt att registrera dig för vårt nyhetsbrev? Genom att göra detta blir du också en Darling och blir först med att höra om våra nyheter och erbjudanden!